22 Νοε 2014

Άθληση για όλους

Το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού του Δήμου με τίτλο «Άθληση για όλους»ξεκινάει την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, για μια ακόμη χρονιά.

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες κατοίκους της Καλαμαριάς, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας,  θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση με πρωϊνά τμήματα Αεροβικής  και Σουηδικής γυμναστικής  στις αίθουσες γυμναστικής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλαμαριάς (Δ.Α.Κ. - Τριπόλεως & Σουρμένων) αλλά  και στο Κτίριο  Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στην πλατεία Σκρά (Καραμαούνα 1 -1ος  όροφος). Παράλληλα  απογευματινά  τμήματα  θα λειτουργήσουν στις αίθουσες γυμναστικής των σχολικών κτιρίων του 12ου Δημοτικού (Μ.Γενναδίου 3- Κρήνη) και του 11ου Δημοτικού (Φιλελλήνων 9- περιοχή Βότση). Στη συνέχεια θα προστεθούν περισσότερα τμήματα αεροβικής και σουηδικής γυμναστικής, καθώς επίσης και τμήματα γυμναστικής διαφορετικού περιεχομένου άθλησης για ενήλικες και παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και  εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν από αύριο Τρίτη 18 Νοεμβρίου με το τηλέφωνο 2310-440540 (γραφείο Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου) ή να απευθύνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο (Χηλής & Ν. Πλαστήρα),  από τις 9.00 το πρωί  έως το κλείσιμο των τμημάτων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής  είναι: η συμπλήρωση αίτησης εγγραφής που παρέχεται από τον Δήμο καθώς και  ιατρική βεβαίωση καλής υγείας για συμμετοχή στο πρόγραμμα άθλησης, από ιατρό παθολόγο ή καρδιολόγο.

Για την εγγραφή πάντως στα παραπάνω τμήματα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου