22 Μαΐ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,

πριν από 6 μήνες δημιουργήθηκε στην πόλη μας ένας νέος θεσμός: οι Τοπικές Συνελεύσεις Καλαμαριάς. Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς, ως δημιούργημα των Τ.Σ. έδωσε με ελάχιστα υλικά μέσα (τα λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη παράταξη) έναν τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα, απέναντι σε ένα ολόκληρο και πολύ καλά οργανωμένο σύστημα. Το αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης μάχης είναι να εκπροσωπούνται οι Τ.Σ. στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία, τηρώντας όλες τις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης.

Αγαπητοί συμπολίτες,

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με την ψήφο σας τιμήσατε και στηρίξατε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια. Χάρη σε όλους εσάς η φωνή των Συνελεύσεων θα ακούγεται μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σχετικά με το δεύτερο γύρο των εκλογών έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Οι Τ.Σ. αποτελούνται από ενεργούς πολίτες με ελεύθερη σκέψη και προσωπικότητα και ως εκ τούτου η όποια "γραμμή", προς τους ψηφοφόρους που συνειδητά μας επέλεξαν, θα ήταν το λιγότερο προσβλητική. 

Η στάση τους καθενός και της κάθε μιας δεν μπορεί παρά να είναι προσωπική επιλογή. Για την Κίνηση Ενεργών Πολιτών και τις Τοπικές Συνελεύσεις τίποτε δεν τελειώνει εδώ, θα συνεχίσουμε το δύσκολο δρόμο μας, μέσα και έξω από το Δ.Σ. για να έχουν οι πολίτες τη δική τους φωνή. Ραντεβού στις Συνελεύσεις λοιπόν!

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου